Informatiebijeenkomst nieuwe deelnemers Energie Voor Scholen

Energie Voor Scholen (EVS) is bezig met de voorbereidingen voor de Europese Aanbesteding 2023 t/m 2025. In de aanloop informeert EVS schoolbesturen die nog niet meedoen over de voordelen en mogelijkheden van het inkoopcollectief. De bijeenkomst is gratis en er is volop gelegenheid om vragen te stellen.Reserveer: donderdag 27 januari 2022
14.00 – 15.30 uur
Online en op ons kantoor te Hoevelaken
Aanmelding via de mail: michgels@hellemansconsultancy.nl

Wat kunt u verwachten?

  • Informatie over Europese aanbesteding 2023 t/m 2025
  • Wie en wat is Energie Voor Scholen en waarom doet u mee?

Voor wie is deze bijeenkomst?

Voor schoolbesturen die nog niet meedoen met Energie Voor Scholen. Directies, facilitair managers, inkopers of andere functionarissen die zich bezighouden met energiezaken.

Over Energie Voor Scholen

Sinds 2003 verzorgen de profielorganisaties Verus, VBS, VGS, VOS/ABB en ISBO via het collectieve inkooptraject Energie Voor Scholen de inkoop van energie. De uitvoering is uitbesteed aan het grootste, onafhankelijke, inkoop-adviesbureau Hellemans Consultancy BV. Er doen in het huidige collectief ruim 6.000 schoollocaties mee: een volume van 335 miljoen kWh elektriciteit en 112 miljoen m3 aardgas.

Deelnemers profiteren van aanzienlijke besparingen op hun energienota en ontzorging op het gebied van energie inkoop. Niet meer bellen met allerlei instanties, maar één centraal punt waar u met alle vragen op energiegebied terecht kunt.

Contact

Karin Michgels, 030-2255010 of per mail, michgels@hellemansconsultancy.nl. Zij zorgt dat uw vragen worden beantwoord.

Zie ook: https://energievoorscholen.nl/blog/nieuw-collectief-2023-2025/Namens de Stuurgroep Energie
Verus, VBS, VGS, VOS/ABB en ISBO

Scroll naar boven