Nieuw collectief 2023-2025

Bent u ook zo geschrokken van de hoge energieprijzen? Deelnemers van Energie Voor Scholen hebben daar geen omkijken naar. In samenwerking met Hellemans Consultancy profiteren zij van een gedegen inkoopbeleid waarbij in delen wordt ingekocht om risico te spreiden. Het resultaat? We kopen al sinds 2003 met een beperkt risico en onder het marktgemiddelde in. Er hebben zich meerdere schoolbesturen gemeld die graag willen deelnemen. Daarom starten we nu een nieuw collectief (Europees aanbesteed) voor de periode 2023 – 2025.

Deelname aan de Europese aanbesteding 2023 t/m 2025.

Wij bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Energie Voor Scholen collectief 2023 t/m 2025. Zo profiteert u ook in de toekomst van de collectieve voordelen die 70 tot 80% van de PO en VO scholen al van ons gewend zijn! Dit zijn de voordelen:

 • Tijdbesparing en ontzorgen: u heeft de komende 4 jaar geen omkijken naar energie-inkoop en de monitoring daarvan.
 • Professionele inkoop: EVS heeft de kennis en kunde in huis en realiseert voor ruim 6000 schoolgebouwen een scherp tarief.
 • Gratis toegang tot EnergyPanel: het online monitoringsysteem voor aansluitingen met een slimme meter, hiermee voldoet u meteen aan de minimale wettelijke EBS-plicht.  Ook is er de mogelijkheid tot uitbreiding met een EBS, zodat u ook daar aan de wettelijke verplichting voldoet.
 • Zekerheid: u krijgt een contract met uitstekende voorwaarden zoals onbeperkte bandbreedte, tarief voor levering dat gelijk is aan teruglevering
 • Vergroening:  U kunt uw afgesloten contract op elk gewenst moment aanvullend “verduurzamen” tot 100% groene stroom.
 • Proactief inlichten m.b.t. de energiemarkt: EVS kent de energiemarkt, maar nog veel belangrijker: op welke wijze een onderwijsinstelling daarbinnen opereert. Wij houden u proactief op de hoogte m.b.t. relevante zaken.
 • Technische kennis: We hebben kennis en kunde in huis over energiereductie en energie management zaken. We bieden begeleiding en advies omtrent aanleg van  zonnedaken en hebben veel kennis over warmtepompen en warmtenetten inclusief WKO’s in huis.  Ook over advies omtrent energie opslag (batterijen en waterstof met partner) kunt u bij ons terecht. Wij voeren integrale energie adviestrajecten uit.

Wilt u deelnemen?
Wij zien uw inschrijving graag zo spoedig mogelijk tegemoet, zodat wij ook alle verbruiksgegevens kunnen verzamelen om de aanbesteding te publiceren. Waarom z.s.m.? Uiterlijk half februari 2022 willen wij alles compleet hebben, zodat we de Europese aanbesteding kunnen publiceren en alle fases kunnen doorlopen. Op die manier hebben we meer tijd voor de inkoop eind 2022.

 • U kunt deelnemen zodra u contractvrij bent. Dus ook na 1 januari 2023 starten is mogelijk. Wel dient u dan nu deze locaties aan te melden zodat we met de inkoop er rekening mee kunnen houden.
 • Wij hebben een uittreksel KvK nodig en een lijst met uw locatie-adressen en jaarverbruiken.
 • Wij helpen u met het verzamelen van de benodigde gegevens.
 • Na aanmelding is de deelname definitief omdat we de volumes gaan aanbesteden. U kunt wel locaties toevoegen of zonder gevolgen afmelden als ze niet meer bij u horen.

Zie ook het projectplan!

Scroll naar boven