Energie Voor Scholen (EVS)

Energie Voor Scholen is hét inkoopcollectief binnen het onderwijs.
Het collectief realiseert voor een scherp tarief energie voor ruim 6.000 schoolgebouwen (ca. 850 schoolbesturen).
U hoeft als schoolbestuur nergens meer naar om te kijken. Alles wordt voor u geregeld.
U kunt met al uw vragen op energiegebied terecht bij Energie Voor Scholen.


Energie Voor Scholen is sinds 2003 bewezen effectief in de inkoop van energie met een volume van inmiddels ruim 335 miljoen kWh elektriciteit en 112 miljoen m3 aardgas.
De profielorganisaties Verus, VBS, VGS, VOS/ABB en ISBO werken samen binnen het Inkoop Centrum Onderwijs. De uitvoering van het project is uitbesteed aan het onafhankelijke inkoopadviesbureau Hellemans Consultancy BV.

Wilt u deelnemen aan Energie Voor Scholen?

Bel dan om de mogelijkheden te bespreken: 030-2255010 of mail naar Karin Michgels

Informatieplicht voor scholen

Sinds 1 juli 2019 is er een plicht volgens de wet Milieubeheer om te melden welke energiebesparingen maatregelen u neemt. Heeft u dit nog niet gedaan? Dan bent u in overtreding. De Omgevingsdienst controleert hierop en kan u een boete opleggen. Wij kunnen de melding voor u verzorgen.

Neem contact op voor meer informatie

 

Energieregistratie- en bewakingssysteem (EBS)

Als deelnemer heeft u inzage in uw verbruiken per uur met EnergyPanel. Dit systeem is uit te breiden met een EBS. In combinatie met verbruik en bvo kan dit een verplichting zijn conform de Wet Milieubeheer.
Wij raden daarom het EBS als uitbreiding op EnergyPanel aan.

Neem contact op voor meer informatie

 

Zon voor Scholen

Vragen over zonnepanelen, subsidie, of inzicht in uw verbruik? DVEP Energie is onze partner als het gaat om de plaatsing van zonnepanelen. Vervolgens kan Energie Voor Scholen ook zorgen voor een check of het traject is verlopen volgens alle vastgestelde normen. Nieuwsgierig naar wat we voor uw school kunnen doen?

Neem contact op voor meer informatie

 

Klanttevredenheid Energie Voor Scholen

In dit onderzoek hebben 180 schoolbesturen (21% van het collectief) hun mening gegeven over Energie Voor Scholen. Gemiddeld krijgen we een 8+. Daar zijn we best een beetje trots op! Bekijk de scores:

EVS klanttevredenheid rapport 

EVS klanttevredenheid powerpoint